Groetjes uit Colombia!

We zijn een week geleden in Colombia aangekomen. Het is zo fijn om weer bij mijn familie te zijn. We logeren in een mooie finca met zwembad van mijn tante en er zijn veel feestjes. Gisteren vierden we mijn verjaardag hier, ik was heel blij. Toch mis ik jullie allemaal en ik wens jullie een fijne laatste schooldag. En een fijne zomervakantie. Groetjes, Valerie

5 thoughts on “Groetjes uit Colombia!

  1. Dag Valerie, leuk dat we zo net op de laatste dag nog een berichtje krijgen van jou.
    Op die ene foto met al dat speelgoed (van Encanto) en de ballonnen , zijn dat allemaal jouw verjaardagscadeautjes?

    Er was nog een vraagje: op de foto van je familie (denken we) heeft iedereen dezelfde t-shirt aan met een roer op. Waarom? Werkt jouw familie op een boot?

    Veel plezier nog en veel groetjes van ons allemaal: Raven, Rune, Finn, Anton, Ada, Maurootje, Alice, Elmer, Louisa, Blene, Boris & Lukas, Wout
    (Safiya, Max en Barbie zijn er even niet:-)

  2. Amai, wat een prachtige balonnen en taart! Het ziet er daar heel mooi en heel gezellig uit! Geniet ervan, lieve Valerie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.