Een voorproevertje van de zomer

Wij zijn gisteren naar het Provinciaal domein geweest met de hele klas. We zijn in de rivier geweest in de nieuwe speeltuin. Raven Anton, Lukas en ik hebben 4 kikkers gevangen. Rune, Lukas, Finn en ik maakten een wassalon.  Lukas en ik zijn in het diepe geweest. Rune en Lukas zijn onder de balk geweest.   Ik heb ook gezwommen. Ada, Louisa, Blen en Mauro zaten op de schommel, ik mocht er niet bij. Dat vond ik niet leuk. Alice mocht er ook niet bij.  Ik vond het jammer dat we niet hadden kunnen voetballen.  Ik denk dat de anderen dat ook spijtig vonden. Elmer   

4 thoughts on “Een voorproevertje van de zomer

  1. Ik wou dat ik die kikkers gevangen had! En dat ik mocht zwemmen in het diepe! Jullie zijn gelukzakken zeg! Zo cool. Topdag (en in de auto was het ook feest 🥳 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *