4 thoughts on “Uit de geschreven praatronde!

  1. Wat een heerlijke zomerse verhalen over ijsjes, voetbal, parken,… Hopelijk is het binnenkort ook voor Valerie minder koortsig warm. Lieve groetjes, de mama van Rune.

  2. Jaaaaa Blen! En zwaaien dat jij en Louisa naar elkaar deden! Jullie armen zwaaiden er bijna af en het ijsje ging bijna vliegen! Mauro; was het een levende hommel? Ik hoop het! Lukas, misschien moet je eens meegaan naar Denemarken, het is daar heel leuk (ik ben er zelf nog niet geweest, maar er wel al heeeeeel veel goeie dingen over gehoord), maar als het natuurlijk voor het wer is, kan je moeilijk mee, tenzij je je kan verkleden als ‘de belangrijke assistent van mijn papa’. Safiya: als jouw zussen even lief zijn als jij, dan begrijp ik wel dat je er zoveel van houdt! Finn…. waar is dat Park? Ik ben nieuwsgierig! Valerie, toon je ons ook eens welke mooie dingen je gemaakt hebt uit het boek? Het klinkt echt leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *