3 thoughts on “Klassprokkels

 1. Alice!!! Wat is er in je tuin?! Dat is veel te spannend!! IK WIL HET NU WETEN!

  Anton; kan uw robot ook poetsen? Of de afwas doen? Wat kan hij allemaal? Ik vind robots eng. Ken je de drie wetten van de robots? Die schreef Asimov om zeker te zijn dat robots geen baas kunnen spelen over mensen;
  Eerste Wet
  Een robot mag een mens geen pijn doen.
  Tweede Wet
  Een robot moet luisteren naar wat een mens hem zegt, behalve als hij daarmee de eerste wet niet volgt.
  Derde Wet
  Een robot moet zichzelf beschermen, als hij daarmee de eerste en tweede wet niet vergeet.

  Ik denk dat het belangrijke wetten zijn, want er zijn stilaan robots die echt veel dingen kunnen.

  Blen: was dat op dinsdag? Deed het pijn? Was het eng? Wat voor een ballon zou dat zijn?

  Gelukkig verjaardag aan de mama van Safiya!!! Mijn lievelingstaart is worteltaart (maar dat vindt het konijn uit de mop van de bakker niet lekker, Louisa kent die mop denk ik, wie kent ze nog?), wat is jouw lievelingstaart Safiya?

  Rune! Er zitten ook leuke kinderen bij OHL hoor! Louisa haar broer speelt erbij. En daar zijn er die vinden dat andere teams (Die van Bertem, Herent en Lubbeek) tackelen en valsspelen… haha, er zitten er dus overal! maar het is sowieso niet leuk als er vals gespeeld wordt, want dat maakt het spel minder interessant. Zo kan je nooit weten wie echt de beste speler of tactiek gebruikt! Op welke positie speel jij? En bij welk team?

  Mauro 😂 haha wat een vakantie was dat! Misschien moet je volgende keer eens proberen achteruit te wandelen? Dat maakt het spannender…

  Wij vinden skiën ook leuk! De bergen zijn de leukste plek op aarde! Maar het strand ook en euh Leuven ook en het bos ook, er zijn veel leuke plekken eigenlijk. Maar een plek wordt soms minder leuk als je iemand mist, zelf als het je hond is. Ik ben wel nieuwsgierig naar de foto’s!

  Lukas. Ik denk dat gij een superleuke oma hebt. Mag je daar dingen die je thuis niet mag? Zoals later gaan slapen en spaghetti voor het ontbijt en pannenkoeken s avonds en snoepjes en zo?

  Oh Max! Goed nieuws zeg! Moet je er nooit meer? Dat is echt leuk om te horen!

  Elmer. Spreekt uw schelp Nederlands? Heeft ze zichzelf in de spiegel gezien? Heb je die tijdens een wandeling gevonden? Misschien moet jij aan Mauro uitleggen dat wandelen wel leuk kan zijn;-)

  • Safiya eet graag taart met regenboog.
   Rune speelt bij Bierbeek, in positie CV, centrale verdediging verduidelijkt hij aan de onwetende juf.
   Lukas antwoordt “yep”.
   Max vertelt dat hij voorlopig geen spalken moet dragen. Ze zijn wel gaan kijken voor een rolstoel.

 2. @Max dat vind ik nu eens TOP nieuws se! Dat moet gevierd worden, feestje in de klas?

  @anton. Mij doet je robot ook denken aan die wetten! Denken jullie dat er al robots zijn die al helemaal uit zichzelf kunnen denken? Wat zou je willen dat de robot in jouw plaats doet (vervelende taakjes? Slapen zodat jij de hele nacht kan spelen? Of…?)

  @ Safiya: gelukkige verjaardag aan de mama!

  @ Blen: amai, dat klinkt minder leuk! Voor naar het ziekenhuis te gaan mocht Lukas het HospiAvontuur spelen van de dokter, dat is super grappig spel met een koe. Een aanrader voor wie daar eens moet zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *