BOEM! oerknal…

naar Paul Van Ostaijen, of hoe jullie massale reacties onze klas in beweging brengt! In kleine groepjes met slechts een klein beetje voorbereidings- en oefentijd onstaan volgende creaties. Dat smaakt naar meer!

10 thoughts on “BOEM! oerknal…

  1. Geweldig! Doet mij denken aan dat ‘Boek zonder tekeningen’. De kinderen vinden dat nog steeds leuk om ons te horen lezen, omdat het ook zo een beetje klinkt als jullie gedicht; Volwassenen zijn vaak te verlegen om klanken ‘zonder betekenis’ uit te spreken, geloof ik. Dus keimoedig en creatief van jullie!

  2. Hahaha BOEM! Heerlijke interpretaties van iets dat we niet kunnen horen want het is laaaaaaaaaaaaaaang geleden gebeurd. Leuk dat jullie er zelf iets van gemaakt hebben. De echte oerknal die zou volgens Fysicus John Cremer zo geklonken hebben: https://faculty.washington.edu/jcramer/BigBang/WMAP_2003/BBSnd100.wav (het echte geluid zouden we niet kunnen horen hebben omdat het te laag was, dus heeft hij het hoger gemaakt)… Dat klinkt een beetje als een discotheek πŸ˜‚ maar eerlijk? Jullie klankenspel is veel veel leuker!

  3. Hoe origineel en super leuk om jullie zo enthousiast bezig te zien! Het is trouwens altijd uitkijken naar een mailtje van “Appeltuin klas Wout”!

  4. Wauw zo creatief van jullie allemaal. En wat een enthousiasme en samenwerking om het op een geweldige manier te brengen. Ik ben echt onder de indruk… Elke post van jullie geeft een lichtpuntje en energie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *