Als ik een Egyptische God was…

Dan was Aaron Sen, god van de stoute kinderen, Ada zou Sisser zijn, god van de natuur, Blen zou in het oude Egypte Anna Luna heten, god van Israël en Boris zou vereerd worden als James, god van het voedsel.
Elmer zou Steve zijn, god van de natuur en Eolyn zou de zonnegod zijn met de naam Koalatje, Finn zou de god van de zee zijn en heet dan Koetana.
Hiba wordt Belle, god van de blijdschap en Leon zou Krodil zijn, de god van de zee.
Liese is Job god van de natuur, samen met Louisa ofwel Selonia, god van de bloemen. Ook Lukas wordt god van de stoute kinderen onder de naam Viktor. Mauro zou god van het water zijn als Zilverkop en tenslotte is er ook een god van de lieven, dat is Rune of beter Aimar!

4 thoughts on “Als ik een Egyptische God was…

  1. Amai, ik zou niet kunnen kiezen aan wie eerst m’n offers te brengen! Een portie Wout-krulletjes voor Aimar, een vers kinderbilletje (uit de klas natuurlijk) voor Viktor, een krans van lentebloemen voor Selonia, … 😆

  2. Amai, ik zou niet kunnen kiezen aan wie eerst m’n offers te brengen! Een portie Wout-krulletjes voor Aimar, een vers kinderbilletje (uit de klas natuurlijk) voor Viktor, een krans van lentebloemen voor Selonia, … 😆

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *