De mooiste vis van de zee

Zoals bij “de mooiste vis van de zee” hebben wij ook iets waarin we uitblinken…
Een zee aan talenten…

“Ik kan heel goed met heel veel dingen spelen.”, “Ik ben heel lief voor anderen.”, “Ik kan heel goed met mama en papa spelen.”, ” Ik kan al dingen die grotere kinderen kunnen.”,” Ik kon al op mijn vierde radslag” , ” Ik ben vaak blij.”, “Ik kan heel goed tekenen.”, “Ik schrijf heel goed.”, “Ik kan goed basketten.”, “Ik ben gewoon leuk.”, ” Ik kan niets goed.”, “Ik kan heel goed rekenen.”, ” Er is niet echt iets waarom iemand fier op mij zou zijn.”, “Ik kan goed pannenkoeken bakken met mama.”.

8 thoughts on “De mooiste vis van de zee

  1. 14 kleine vissen die zwommen in de zee, goed zei de moeder, maar ik ga niet mee. Ik blijf liever in de vieze vuile sloot, want in de zee daar zitten haaien en die bijten je… blub blub. Mooie visjes!

  2. Prachtig vissen! Maar enkele uitspraken maken mij toch ook wel een wat verdrietig: dat er kindjes in de klas zijn die het gevoel hebben dat er niets bij hen is om fier op te zijn of niets goed kunnen! Dat vind ik erg voor ze. Ik hoop dat ze hun eigen talenten in/met de klas verder kunnen ontdekken 🙂

    • Mooie visjes maar oei..niet zo fijn om te lezen dat sommige kindjes niet zo trots zijn op wat ze kunnen, ik ben er zeker van dat ze wel van alles héél goed kunnen. Iedereen heeft iets dat hij goed kan! écht iedereen 🙂

  3. Mooie visjes Klas Wout! Ik geloof ook echt wel dat iedereen een talent heeft. Misschien dat je het zelf nog niet goed weet, maar kunnen klasgenootjes wel een talent of iets waarin je uitblinkt benoemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *