4 thoughts on “Hoofd schouders knie en teen

  1. Oh, ik hoorde je gisteren al praten over drukken en vroeg me af wat het was… Prachtig!! En grappig ook…. het doet mij wat denken aan de zwemmers in de grot in Gilf Kebir…. En ook aan ‘Walk like an Egyptian’ van The Bangles en ook aan John Cleese. Kan je ons vertellen hoe jullie dit gemaakt hebben? Louisa wist het niet goed meer en ik kan best wat lockdown inspiratie gebruiken….

    • Sorry voor de late reactie. We hebben een ‘monotype’ gemaakt! Plaat met inkt inrollen, blanco tekenblad zachtjes erop leggen en daarop de tekening waarvan een druk wordt gemaakt. Met een scherpe ‘voorwerp’ (zoals potloodpunt, achterkant penseel), wordt de tekening herhaald, opnieuw getekend. Alleen de punt van het voorwerp mag het blad raken, want elke aanraking van het blad geeft een drukspoor… Succes! Het proberen waard! En de mosterd kun je steeds op youtube vinden! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *