een vlinder in minecraft

In de wereld van minecraft … wat zou ik dan zijn?
Een vlinder en hij kan in een mens of in een konijn
veranderen en hij kan dan vliegen.
Ik kan naar  andere werelden of planeten vliegen.
Eolyn

7 thoughts on “een vlinder in minecraft

  1. Dat lijkt inderdaad wel heerlijk, Eolyn, als je het zo beschrijft: kunnen veranderen en vliegen, zelfs naar andere werelden!

  2. Doet me denken aan toen ik zo oud was als jullie, zeker 100 jaar geleden. Ik droomde toen dat ik kon vliegen, bijna elke nacht dezelfde droom. En natuurlijk deed ik dan al vliegend allemaal heldendaden. Een beetje zoals Spider-Man eigenlijk…💥👊
    Overdag was ik …iets minder Spider-Man, meer pudding tarzan.
    Mooi tekstje Eolyn!

  3. Woaw Eolyn! Sterk werk!!!! 👏 Als ik kon kiezen, dan zou ik graag even een vlieg zijn! Overal gaan curieuzeneuzen! 😬 Met het risico dat ik ongewenst ben natuurlijk en misschien word dood gemept! Of een poes! Met dit koude, herfstige weer de heeeeeele dag languit snorren en soezen voor de kachel 🔥!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *