Na gesprekken over losse tanden, kruisbeten, … “mijn oma zegt dat er twee buisjes in onze keel zitten, één om te eten, één om te ademen”, de peristaltische (de peri-wát?!?) beweging in onze slokdarm, de ‘visjes’ van papa die zwemmen naar het eitje van mama via haar spleetje, de strijd in ons lichaam van slechte versus goeie bacteriën … lijkt er een nieuw project in de luchtpijp (euh pijplijn) te zitten. 😁

En dan kregen we er gisteren van de schepen van onderwijs nog een portie huids-kleuren bovenop!!!  

2 thoughts on “

  1. Weeral een tof thema! De peristaltische beweging deed ons toch even goed lachen :-). Lukas vroeg aan zijn peter om een boekje voor te lezen….over het lichaam. Bij het horen van dat woord had hij toch wat visuele hulp nodig die hij dan kreeg van diens verpleegkundige vrouw. Sindsdien is het woord blijkbaar in zijn geheugen gegrift 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *