Dixit x

Regelmatig duiken er interessante onderwerpen op tijdens de praatronde. Wat gerichte vragen en je bent dan vertrokken voor boeiende leergesprekken. Af en toe zwijg je als leerkracht, omdat iets ook kinderlijk mooi kan zijn waar de ratio enkel afbreuk aan doet.
Zo ook wat dit kind zei, al kunnen we het na het weekend wel terug oppakken :-).

“We gaan dit weekend naar de Ardennen. Het kan zijn dat er daar linkse wolven zijn of rechtse. Linkse bijten, rechtse niet, of andersom. Een rechtse is een rechtse kat en loopt rechts, een linkse is een soort tijgerkat, die loopt links en de wolven lopen in het midden, wij ook als we wandelen.”

4 thoughts on “Dixit x

  1. Als de oudste leert over lynxen en de andere een beest uitvindt dat de rechts heet en er dan op het nieuws gezegd wordt dat er een lynx gespot is in de Ardennen en de grote zus de kleine graag plaagt, dan krijg je dit 😄 Fijn dat jullie dit delen! We hebben geen lynxen, wolven of rechtsen gezien, daarvoor maakten we teveel lawaai 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *