Spinachtig

In ons terrarium gaat het er soms wreed aan toe; spinnen eten elkaar op en de maden van Lukas hebben niet eens de kans om te ontpoppen tot vliegen. Ondertussen weten we al wel dat een spin 8 poten en 0 tanden heeft en dat de gemotoriseerde spinnen die we maakten niet echt spinnen zijn: ze hebben voelsprieten, werken op een batterij en zijn heel kwetsbaar, tijd voor wat EHBO met de soldeerbout :-).

7 thoughts on “Spinachtig

  1. Wat een grappige, stoere en unieke spinnen hebben jullie gemaakt zeg. Eten die ook maden en elkaar op? Als de echte spinnen nog wat honger hebben kan ik nog wel eens in onze groene madenbak duiken 🙂

  2. Ik heb twee linker’poten’ dus ga die spin niet kunnen repareren indien nodig! Maar daar zal Louisa zeker mee kunnen helpen… ongelooflijk cool gedaan amaai!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *