6 thoughts on “Lente-snak

  1. Prachtig. Het is nog winter maar in onze tuin staan sommige fruitbomen al in bloei! Ik heb gelezen dat bomen het aantal warme dagen kunnen tellen. Door de zachte winter zijn ze misschien te vroeg beginnen tellen

  2. Doet me aan muziek denken: daar werk je vaak ook met een min of meer vast systeem en binnen dat systeem kan je dan je fantasie loslaten.
    Als je, zoals hier, een goed systeem hebt en veel fantasie dan krijg je meesterwerken…

  3. Zooooo mooi!! Mijn hart wordt er blij van en ik tel af naar zonnige dagen en vakantie! Binnenkort staan de Japanse Kerselaars in onze straat in bloei. Als het gewaaid heeft ligt de hele straat dan vol met roze blaadjes, net alsof het gesneeuwd heeft. Maar dan roze sneeuw! Komen jullie dan eens kijken? En dan trakteer ik op een ijsje op ons terras :). We moeten de lente altijd vieren!!!

  4. Lang leve de kleurenpracht van de lente!! Jullie hebben dat kei mooi verwerkt in deze schilderijtjes. De lente is er inderdaad al vroeg bij. In de Kruidtuin in Leuven komen de paasbloemen zelfs al piepen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *