5 thoughts on “Met andere woorden…

  1. Als jullie een verbouwing willen zien, mogen jullie altijd naar ons huis komen. Alles is vol stof, heel veel dingen zijn kapot, er ligt overal gruis en stenen. Maar wij hopen dat ons huis ooit heel mooi wordt en dan geven we een feestje zonder stof! Vandaag zijn de loodgieters en elektriciens bezig. Morgen komt de plakker. Vrijdag komt een schilder en volgende week een schrijnwerker.
    En als het helemaal af is dan zoek ik een bijzonder plekje om die mooie kunstwerken van jullie op te hangen, want ze zijn wel heeeeeel mooi, stuk voor stuk!!

  2. Amai, schitterend.
    Bij ons in de Dijlevallei staat er nu veel water in de weiden en op de velden.
    Dat komt door de regen, maar ook door de bevers die hier dammen maken in de beken, zodat het water trager wegloopt en overloopt. Al dat water komt dan later via de waterleiding door de buizen van de loodgieter naar de Appeltuin en naar de huizen. En zo zijn bevers en loodgieters een beetje collega’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *