Onze klas, een dorp…

In de klas bouwden onze ‘droomhuizen’ of beter, een plek waarin we ons het best zouden voelen: boomhutten, grotten en mobiele huizen en dan kwam de hamvraag: wie staat waar in ons dorp? In de buurt van wie wil je wonen en naar wie maak je een weg of bruggetje? Daar werd hevig over gediscussieerd en er werd gaandeweg ook duchtig verhuisd totdat iedereen zijn stekje had. Nadat iedereen ook nog zijn beroep/activiteit koos in het dorp, sloten we onlangs af met een heus kampvuur op het dorpsplein.
Het dorp breken we af maar er zal nog zeker aan gesleuteld worden…

1 thought on “Onze klas, een dorp…

  1. Als ik kon kiezen bouwde ik een huis van snoep met een zwembad van nutella-milkshake op een strand in de Caraïben. Het dak zou ik maken van zure matjes en de muren van heerlijke lollie’s. De zetel van suikerspin en de bedjes van marshmallows. Verhuizen jullie mee???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *