Verjaardagsatelier huizen bouwen

Weer een voorbeeld van sterke ouderbetrokkenheid (naast de 3 leesouders gisteren en vandaag) of hoe ouders mee school kunnen maken. Deze week onderzochten we plattegronden van (bemeubelde) huizen, we tekenden de plattegrond van de klas en dan waren we ‘klaar’ voor het echte werk: Marin toonde ons hoe onze plattegronden omgezet worden in een 3D-tekening die dan ook echt geprint wordt met de 3d-printer. Voorlopig beperkten we ons tot de muren maar de huizen zijn baanbrekend innovatief! Het eerste huisje van Daan ‘rolde ‘ na 3 uur printwerk en 6 meter kabel uit de printer. Super!

3 thoughts on “Verjaardagsatelier huizen bouwen

  1. Jemineetje… zó indrukwekkend dat mijn hersenen de nieuwe technieken niet kunnen volgen! De vraag is in welk jaar zullen huizen in het écht als het ware geprint worden…?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *