Pannenkoekenplantenatelejee

De kinderen versierden bloempotjes en plantten stekjes van de pannenkoekenplant… Vandaag ‘in de boekentas’ voor meer groen thuis! Met dank aan Marleen en haar team!

3 thoughts on “Pannenkoekenplantenatelejee

  1. Wauw, super tof! Ik wou net zeggen, die wil ik thuis. Maar dat komt dus in orde. En als Mai ze op haar kamer wil houden kan ze nu zelf een stekje voor mij nemen. Dank u Mai 🙂 En dank u Marleen.

  2. Danku Marleen! Nu gaat Charlowie blij zijn want zijn lievelingskleur is groen. Joepie, groene pannenkoeken! Zouden ze lekker zijn????

  3. Ik kende de pannenkoekenplant niet tot Tjeu erover vertelde. Nu ik de foto zie, begrijp ik wel waarom ze hem zo noemen. Deze planten bestaan ook: lamsoor, olifantspoot, drakenbloed boom, basketbal plant, hersen cactus… Misschien is het wel leuk om zelf een plant met een leuke naam te verzinnen (en/of te tekenen)? Ik begin alvast te fantaseren over een raket boom, een wolken struik of lippen gras.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *