Stamboom

Hoe heet een broer van een opa? Wat zeg je tegen het kind(je) van een broer of zus van je papa of mama? Oma’s, opa’s, overgrootouders, nonkels, tantes, een (plus)broer of zus, een donorpapa… een gespreksonderwerp dat leidde tot deze stambomen!

5 thoughts on “Stamboom

  1. Zo tof om te zien, zo anders bij iedereen! En wat een prachtige bomen ook.

    Ik lees bij sommige stambomen alleen maar namen, bij anderen ook ‘oma/opa/…’, wat een verschillende benamingen worden er gebruikt! Komt dat door jullie verschillende talen? Of vanwaar komen jullie benamingen als ‘oma’, ‘mamoe’, ‘ome’ enzovoort?

  2. Waauw, de stambomen zijn interessant, maar de kunstwerken erachter zijn zowaar nog mooier. Wat een mooie bomen hebben jullie geschilderd! Welke technieken hebben jullie gebruikt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.