Deropuit …

Heroïx, Pygmix, Bellefleur, bosbaden, ‘wijn’en, schommelen, pootje baden, picknicken, paardenfluisteraars, aperitieven, samen-zijn, overwinnen, ont-moeten, en nog veel meer en dat op 1 dag, alleen dankzij jullie support!

8 thoughts on “Deropuit …

  1. Wat leuk om via de foto’s wat mee te mogen genieten van jullie uitstap!
    Dankjewel Wout en Barbara om er een superleuke dag van te maken voor de kinderen!

    • Heerlijk! Ik hoorde de verhalen over wijn maken, druiven die alcohol worden, kruidenvrouwtje, oude bosman, een tamme kat en zoveel meer al voor het slapengaan. Zo leuk om er beeld bij te hebben. Het jaar is weer mooi gestart,bedankt om dit mogelijk te maken!!!

  2. Wat een prachtige beelden, een zalige dag. Ik zou zo weer 6 jaar willen zijn!
    En wat een mega wijnvat, moest iedereen daar dan niet eens goed met z’n voeten in stampen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.