Oranje!

Voor hen die het Briefke nog niet lazen of voor de sympathisanten die van aan de zijlijn meelezen: vanaf morgen krijgen we terug wat ademruimte!

Kinderen hoeven niet langer een mondmasker te dragen op school, ouders in het schoolgebouw wel! Kinderen mogen terug afgezet worden aan de klasdeur.
En belangrijker om onze freinetwerking terug een boost te kunnen geven: essentiële (groot-) ouders worden terug toegelaten (met mondmasker): leesouders, luizenouders, ouders die een verjaardagsatelier willen organiseren of hun passie/ expertise in de klas willen brengen… Tijd voor een inhaalbeweging!

We gaan ondergronds…

Een nieuw klasproject staat in de steigers: ondergronds zoals na de eerste brainstorm bij: begravingen, archeologie, leuven ondergronds, riolering, elektriciteit en gas, funderingen, dieren , gewortelden, zinkende steden, Atlantis, edelstenen, …
Alle input en materialen welkom!

Klassprokkels

Deze tekening is begonnen  bij klas Lin . Daarna tekende klas Katleen er iets bij en nu is het onze beurt. Met onze klas hebben we een dorp getekend. Het is een doorgeeftekening die in alle klassen van de school langs gaat.
Ada

In dit filmpje zie je hoe de strandbeesten van een kunstenaar bewegen.
in de klas zijn we ook bezig om dingen te maken uit bamboestokjes en elastiekjes
Sommige kinderen vinden het heel moeilijk ( ik en Ada niet ) .
Elmer