Dinges

dinges
Gisteren trokken we met de klas naar museum M. Een tip van Wim (Hazel) en die was meteen ook onze gids! Merci!
Wat indrukken…

Als je in die halve bol keek, dan zag je jezelf ondersteboven. Als je naar links stapte, ging je spiegelbeeld naar rechts en andersom.
Esther

Hazel kijkt door een gat en ziet een beeldje dat iemand heeft gemaakt.
Seb

Het was leuk gedaan dit gebouw. Je kon er zelf een museum in maken. Ik heb er aan meegeholpen. Ik had magneetjes van schilderijen en dan kon je kiezen waar je die plakte. Je kon er ook woorden in plakken en palen in zetten.
Rianne

In het museum ben ik aan het puzzelen.  Het waren puzzels van vogels. De vogels waren ook kunstwerkjes die in het museum hingen. Ik heb met Izra de drie puzzels kunnen maken.
Lucas

Wout nam foto’s in het museum. Er waren veel opdrachten in het museum.
Leah

In de lift was het spannend toen we naar beneden gingen. De lift was heel groot want we konden er met heel de klas in.
Kasper

We zijn naar het museum geweest en we zijn naar de tentoonstelling ‘Dinges’ geweest. Daar was een kleine piano en er kwam geen geluid uit.
Elias

In het begin kregen we uitleg van de papa van Hazel. We moesten door de gaten kijken naar kunst. Dat was heel leuk. In de doosjes zat bij elk kunstwerk een opdracht en een spelletje.
Liesl

Ik en veel anderen waren een museum aan het bouwen in een museum.
Johannes

Er was een ronde kom. Het lijkt alsof ze dichtbij is maar ze was heel ver. Je zag jezelf erin op je kop.
Hazel

We zijn naar een museum geweest en we mochten er door gaatjes kijken en bij alk kunstwerk was een opdracht. Er was ook een huisje met magneten, letters en kleine schilderijtjes en daarmee mochten we ons eigen museum maken.
Izra

Ik en Seb hebben zelf een portret gemaakt en de naam was ‘het bange mannetje’. Bij dat mannetje stond de grond in brand.
Matis

We hebben zelf een museum ingericht. Daarna mochten we daar een foto van maken. Ik heb ook een foto gemaakt.
Jonathan