Katachtigen, wodo’s, Maboge, wolven, Bosnix, …

Wat er nu echt is of niet zal nooit doorgrond worden. Wat wij meemaakten en de beelden ervan…het komt eraan! Alvast dank, voor de heerlijke groene en rode soep, de overheerlijke spaghettisaus, de lekkere wafeltjes, de cake, voor het vervoer, last minute, de poets, het mee zorg dragen, de pleisters en de troostende woorden, … dit alles samen zorgde voor een onvergetelijke ervaring! Danke!
[foto © Gigi]

Een voorproevertje van de zomer

Wij zijn gisteren naar het Provinciaal domein geweest met de hele klas. We zijn in de rivier geweest in de nieuwe speeltuin. Raven Anton, Lukas en ik hebben 4 kikkers gevangen. Rune, Lukas, Finn en ik maakten een wassalon.  Lukas en ik zijn in het diepe geweest. Rune en Lukas zijn onder de balk geweest.   Ik heb ook gezwommen. Ada, Louisa, Blen en Mauro zaten op de schommel, ik mocht er niet bij. Dat vond ik niet leuk. Alice mocht er ook niet bij.  Ik vond het jammer dat we niet hadden kunnen voetballen.  Ik denk dat de anderen dat ook spijtig vonden. Elmer   

Boer & Buiten

Ik vond de biggetjes schattig . * * We hebben bloemen geplukt en in de plassen gesprongen . * * Ik wist niet dat varkens de restjes opaten van de kolen. De varkens eten geven was heel leuk. * * Als je met een blad salie over je tanden wrijft, worden ze witter. * * Ik wist niet dat als je graan in je mond steekt, dat je dan deeg krijgt. * * We hebben zemelen meegekregen om koekjes te bakken. * * We dronken kruidenthee en zochten de kruiden in het veld zoals rozemarijn, citroenmelisse, lavendel en munt. * * We proefden wortels, rode biet en prei.