Play the game!

Tafelspelletjes beu? Tijd voor wat leerrijke varianten.
In primeur: ook de Techmobiel-site herbergt enkele zeer zinvolle games! We probeerden in de klas vandaag ‘ Krijg de bal in de emmer’ uit. Spanning, creativiteit en luidop brainstormen alom!
Klik op het Techmobiel-logo en daarna op ‘spelletjes’ in het menu!

Drillen tegen de tijd!

klaswout_box

Op een bepaald moment (na het inzicht), zit er niets anders meer op dan de tafels te drillen maar het kan ook op een leuke manier. Op deze site staat er een leuk spelletje. De kinderen kregen in de klas de uitleg over hoe het werkt. Je zal merken dat ze bij dit spel ook stilletjes de oefening zullen uitspreken (want ze is niet direct zichtbaar) en dat is juist het goede ervan! Veel plezier en denk eraan … de tijd tikt (links naast het oefenkader)!

En toen was er… een taalspel!

Wout_galgw
De dagverantwoordelijke heeft naast zijn poetstaken ook het geluk dat ie in de praatronde en in de afsluitronde naast de meester mag zitten en dat ie een woord mag kiezen waarvan de hele klas de letters raadt, voor we aan de galg eindigen. Best spannend!
Galgje heet dat…
Speciaal voor onze Egyptologen een Galgje met woorden die ons projectwerk doorkruisten… Niet gemakkelijk, wel leuk en … leerzaam!

Je vindt het hier.